• Print

Arbejdsfastholdelse og inklusion

,,

ISBN: 9788762811980 (Bog)
ISBN: 9788762815711 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 176
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Denne bog om arbejdsfastholdelse og inklusion på arbejdsmarkedet giver en introduktion til arbejdsområdet, indblik i erfaringer fra praksis og eksempler på modeller, undersøgelsesredskaber og interventioner.
I kapitlerne om arbejdsfastholdelse beskrives sygemeldte medarbejdere, som er berettigede til sygedagpenge, men som pga. helbredsmæssige årsager har brug for arbejdsrettede indsatser for at fastholde deres arbejdsevne og tilknytning til arbejdsmarkedet. Da arbejdspladsen og jobcentret er centrale aktører ved arbejdsfastholdelse, redegøres der også for deres roller og opgaver.

Bogens målgruppe er studerende og uddannede ergoterapeuter og fysioterapeuter med interesse for arbejdsområdet. Men bogen vil også være yderst relevant for andre, der arbejder med arbejdsfastholdelse og inklusion på arbejdsmarkedet.

Fysioterapeuten (Norge)

09-11-2016 Irene Øyeflaten

"Boken anbefales til fysioterapeuter som i sin hverdag møter personer i yrkesaktiv alder med helseutfordringer."

Fysioterapeuten

22-08-2016 Margrethe Andersen, konsulent Hartmann A/S

”[…]Jeg anbefaler bogen og håber, at der er andre terapeuter end dem, der arbejder med arbejdsfastholdelse, som vil give sig tid til at læse den, da bogen indeholder relevant information til alle, som arbejder med mennesker i den arbejdsdygtige alder.”

Bagsidetekst
Denne bog om arbejdsfastholdelse og inklusion på arbejdsmarkedet giver en introduktion til arbejdsområdet, indblik i erfaringer fra praksis og eksempler på modeller, undersøgelsesredskaber og interventioner. I kapitlerne om arbejdsfastholdelse beskrives sygemeldte medarbejdere, som er berettigede til sygedagpenge, men som pga. helbredsmæssige årsager har brug for arbejdsrettede indsatser for at fastholde deres arbejdsevne og tilknytning til arbejdsmarkedet. Da arbejdspladsen og jobcentret er centrale aktører ved arbejdsfastholdelse, redegøres der også for deres roller og opgaver. Bogens målgruppe er studerende og uddannede ergoterapeuter og fysioterapeuter med interesse for arbejdsområdet. Men bogen vil også være yderst relevant for andre, der arbejder med arbejdsfastholdelse og inklusion på arbejdsmarkedet.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.