• Print

Bassintræning

ISBN: 9788762816442 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 96
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder

Bogen giver en grundlæggende viden om bassintræning for de sundhedsprofessionelle, som tilbyder børn og voksne med nedsat funktionsevne træning i vand. Det er intentionen, at terapeuten skal lære at "tænke i vand", og bogen lægger vægt på viden og inspiration til terapeutens læreproces med at analysere og reflektere, når konteksten for træningen er i vand og ikke på land.

Bassintrænings målgruppe er de studerende og færdiguddannede terapeuter, som ønsker at arbejde eller arbejder med børn og voksnes træning i vand.

Bodil Føns Knudsen er konsulent og har de senere år arbejdet som projektleder indenfor social- og sundhedsområdet. Hun er uddannet fysioterapeut og kandidat i idræt og sundhed fra SDU. Desuden har hun diplomuddannelsen i fysioterapi med fordybelse i ledelse/organisation samt masteruddannelsen i professionsuddannelse og professionsudvikling. Bodil Føns Knudsens faglige interesse indenfor bassintræning har været en del af hendes professionelle liv, hvor hun har arbejdet med træning i vand i alle sektorer. En videnskabelig og faglig nysgerrighed har været drivkraften i udviklingen af nationale og internationale netværk for ad den vej at få et indgående teoretisk og praktisk kendskab til bassintræning. Underviser i uddannelsen af bassinfysioterapeuter siden 1982 og medlem af bestyrelsen for Dansk Selskab for Bassinfysioterapi. Bodil Føns Knudsen er Halliwick Senior Lecturer, tidligere medlem af International Halliwick Association (IHA) Subcommittee for Education and Research og nu medlem af IHA's Executive Committee. Desuden formand fra Halliwick samarbejdet i Danmark (HASAM).Bagsidetekst
Bogen giver en grundlæggende viden om bassintræning for de sundhedsprofessionelle, som tilbyder børn og voksne med nedsat funktionsevne træning i vand. Det er intentionen, at terapeuten skal lære at "tænke i vand", og bogen lægger vægt på viden og inspiration til terapeutens læreproces med at analysere og reflektere, når konteksten for træningen er i vand og ikke på land. Bassintrænings målgruppe er de studerende og færdiguddannede terapeuter, som ønsker at arbejde eller arbejder med børn og voksnes træning i vand.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.