• Print

I-bogsreolen til ergo- og fysioterapeuter

ISBN: 9788762813496 (Internet)
Udgivelsesår: 2013
Udgave: 1
Sider:

Køb adgang til 20 i-bøger for 15 brugere i 1 år for kr. 6000,-

Med et abonnement på i-bogsreolen får I adgang til 20 digitale udgaver af de lærebøger, der bl.a. bruges på terapeutuddannelserne.

Munksgaards i-bøger til ergoterapeuter og fysioterapeuter dækker alle faglige vinkler og giver dig vigtig, opdateret viden inden for en lang række områder, der har relevans for det terapeutfaglige arbejde. Her kan du se, hvilke bøger, du får adgang til.

Hvem kan have glæde af i-bogsreolen?

Med i-bogsreolen for ergoterapeuter og fysioterapeuter kan du og dine kolleger få opdateret jeres faglige viden med helt nye bøger og med reviderede udgaver af etablerede lærebøger. Kliniske vejledere og undervisere har på denne måde let adgang til de samme bøger, som de studerende bruger i deres uddannelse.

Hvordan får jeg adgang til at læse i-bøgerne?

I-bøgerne kan læses på en almindelig computer eller en tablet som fx en iPad. Hver bruger registrerer sig med en personlig profil, som giver adgang til i-bøgerne overalt, hvor der er internetadgang – også derhjemme.

Kontakt forlaget@munksgaard.dk eller ring til kundeservice på tlf. 3375 5560 for at rekvirere et prøveabonnement.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.