• Print

Lærebog i massage (i-bog)

Nanna Linde
Redaktører: Nanna Linde
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762814943 (i-bog)
ISBN: 9788762814936 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 288
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Lærebog i massage - manuel vævsbehandling for fysioterapeuter er den første omfattende lærebog i fysioterapeutisk massage, som giver en samlet dansk indføring i faget.

I anden udgave er kapitlerne opdateret i forhold til ny viden, og et nyt kapitel om den kliniske ræsonneringsproces er tilføjet. Desuden rummer bogen nu en speciel del, hvor udvalgte massageformer beskrives, bl.a. myofascial release, triggerpunkter og arvævsbehandling til brystopererede kvinder.

Kapitelteksterne er ikke fortløbende, hvilket betyder, at man kan læse de enkelte kapitler hver for sig og dermed også bruge bogen som en opslagsbog. Lærebog i massage henvender sig primært til fysioterapeutstuderende og de klinisk arbejdende fysioterapeuter, men også andre med interesse for fysioterapeutiske behandlingsmetoder kan have stor gavn af bogen.

 

Findes også i papirformat

Bagsidetekst
Lærebog i massage– manuel vævsbehandling for fysioterapeuter er den første omfattende lærebog i fysioterapeutisk massage, som giver en samlet dansk indføring i faget. Massagen er fysioterapifagets oprindelse, og lærebogen har som ambition at beskrive, udvikle og dermed fastholde dette kerneområde inden for fysioterapien. Bogen gennemgår vigtige facetter ved manuel vævsbehandling og indeholder teoretisk viden såvel som håndværksmæssig tradition. Kapitelteksterne er ikke fortløbende, hvilket betyder, at man kan læse de enkelte kapitler hver for sig og dermed også bruge bogen som en opslagsbog. I anden udgave er kapitlerne opdateret i forhold til ny viden, og et nyt kapitel om den kliniske ræsonneringsproces er tilføjet. Desuden rummer bogen nu en speciel del, hvor udvalgte massageformer beskrives, bl.a. myofascial release, triggerpunkter og arvævsbehandling til brystopererede kvinder. Lærebog i massage henvender sig primært til fysioterapeutstuderende og de klinisk arbejdende fysioterapeuter, men også andre med interesse for fysioterapeutiske behandlingsmetoder kan have stor gavn af bogen.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.