• Print

Lærebog i massage

Nanna Linde
Redaktører: Nanna Linde
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762814936 (Bog)
ISBN: 9788762814943 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 3
Sider: 288
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Massagen er fysioterapifagets oprindelse, og denne lærebog har som ambition at beskrive, udvikle og dermed fastholde dette kerneområde inden for fysioterapien. Bogen gennemgår vigtige facetter ved manuel vævsbehandling og indeholder teoretisk viden såvel som håndværksmæssig tradition.

I denne tredje udgave er kapitlerne opdateret i forhold til ny viden, og der er tilkommet to helt nye kapitler om Neuroaffektiv forståelsesramme for massage samt Massage og berøring som symptomlindring ved palliativ indsats, hvilket gør, at også de meget svage og dårlige patientgrupper har fået deres plads i bogen.

Lærebog i massage henvender sig primært til fysioterapeutstuderende og de klinisk arbejdende fysioterapeuter, men også andre med interesse for fysioterapeutiske behandlingsmetoder kan have stor gavn af bogen.

Findes også som i-bog

Bagsidetekst

Lærebog i massage er den første omfattende lærebog i fysioterapeutisk massage, som giver en samlet dansk indføring i faget. Massagen er fysioterapifagets oprindelse, og lærebogen har som ambition at beskrive, udvikle og dermed fastholde dette kerneområde inden for fysioterapien. Bogen gennemgår vigtige facetter ved manuel vævsbehandling og indeholder teoretisk viden såvel som håndværksmæssig tradition. Kapitelteksterne er ikke fortløbende, hvilket betyder, at man kan læse de enkelte kapitler hver for sig og dermed også bruge bogen som en opslagsbog.

I denne trejde udgave er kapitlerne opdateret i forhold til ny viden, og der er tilkommet to helt nye kapitler om Neuroaffektiv forståelsesramme for massage samt Massage og berøring som symptomlindring ved palliativ indsats, hvilket gør, at også de meget svage og dårlige patientgrupper har fået deres plads i bogen.

Lærebog i massage henvender sig primært til fysioterapeutstuderende og de klinisk arbejdende fysioterapeuter, men også andre med interesse for fysioterapeutiske behandlingsmetoder kan have stor gavn af bogen.

    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.