• Print

Mennesket - led for led

,

ISBN: 9788762809901 (Bog)
Udgivelsesår: 2011
Udgave: 1
Sider: 160
Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Alle kroppens bevægelser sker over et led eller flere led, og viden om leddene er derfor essentielt for alle faggrupper, der arbejder professionelt med bevægelse.

Mennesket – led for led er dækkende både til indlæring og eksamenslæsningen. Den kan bruges som supplement til den primære faglitteratur om anatomi, men også som en selvstændig ressource med viden om alle kroppens led.

Bogens opbygning

Bogen præsenterer en systematisk karakteristik af kroppens led. Den er gennemgående visuelt opbygget med illustrationer af alle led og relevante ligamenter. Alle illustrationer er hentet fra et 3D-program, vinklet og farvelagt for at fremhæve det væsentligste ved de enkelte led.

Målgruppe

Mennesket – led for led er primært til studerende inden for fysioterapi, idræt, ergoterapi, medicin og sygepleje. Den er tænkt som et effektivt opslagsværk, hvor man kan få et hurtigt overblik over kroppens led og tilhørende ligamenter og muskelvirkninger.

Læs også

Uddannelsesnyt nr. 3, 2011

26-09-2011 Sonni Thelmark, cand. scient.

"Værket fremstiller en metodisk gennemgang af alle kroppens led med tilhørende strukturer, hvor disse præsenteres ved hjælp af illustrationer, som fremstår med en detaljerigdom, der gør dem særdeles indbydende og ikke mindst lærerige. Pædagogisk set udmærker bogen sig ydermere ved, at den er udstyret med ikoner for henholdsvis ledtype, ledflader, ledkapsel, bevægelser og bonusboks, hvilket bevirker, at læseren hurtigt og gnidningsløst kan agere i forhold til de forskellige genrer af information." [...] "Sammenfattende synes denne nye lærebog at være et vellykket værk, som fremtræder læsevenligt og indbydende."

Fodterapeuten, sep. 2011

12-09-2011 

"[...] Mennesket - led for led er tænkt som et effektivt opslagsværk, hvor man kan få et hurtigt overblik over kroppens led og tilhørende ligamenter og muskelvirkninger. [...] Mennesket -led for led er dækkende både til indlæring og eksamenslæsningen. Den kan bruges som supplement til den primære faglitteratur om anatomi, men også som en selvstændig ressource med viden om alle kroppens led."

...et vellykket værk, som fremtræder læsevenligt og indbydende

Uddannelsesnyt
Bagsidetekst
Alle kroppens bevægelser sker over et led eller flere led, og viden om leddene er derfor essentielt for alle faggrupper, der arbejder professionelt med bevægelse. "Mennesket – led for led" er primært til studerende inden for fysioterapi, idræt, ergoterapi, medicin og sygepleje. Den er tænkt som et effektivt opslagsværk, hvor man kan få et hurtigt overblik over kroppens led og tilhørende ligamenter og muskelvirkninger. Bogen præsenterer en systematisk karakteristik af kroppens led. Den er gennemgående visuelt opbygget med illustrationer af alle led og relevante ligamenter. Alle illustrationer er hentet fra et 3D-program, vinklet og farvelagt for at fremhæve det væsentligste ved de enkelte led. "Mennesket – led for led" er dækkende både til indlæring og eksamenslæsningen. Den kan bruges som supplement til den primære faglitteratur om anatomi, men også som en selvstændig ressource med viden om alle kroppens led.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.