• Print

Pårørende på tværs

Pårørende som deltagere i det tværprofessionelle samarbejde

,

ISBN: 9788762815421 (Bog)
ISBN: 9788762816091 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 296
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Pårørende på tværs er en bog, hvor genstandsfeltet er tværprofessionelt samarbejde med pårørende til borgere med komplekse problemstillinger. Det vil sige problemstillinger, hvor borgeren enten er for mentalt svækket til at tale for sig selv, eller hvor borgeren er under atten eller under værgemål. Formålet med bogen er at ruste kommende velfærdsmedarbejdere til at møde, forstå og rumme pårørende og håndtere sig selv i situationer og konflikter, der ikke findes drejebøger for.

Hovedmålgruppen er studerende på bachelorniveau, og bogen skal støtte de studerende i:
- at støtte pårørende i at støtte borgeren
- at støtte pårørende i at støtte sig selv i at være pårørende
- at samarbejde tværprofessionelt
- at samarbejde tværprofessionelt med den pårørende som ligeværdig samarbejdspartner
- at udvikle sig personligt i retning af større årvågenhed og opmærksomhed i samspillet med andre mennesker
- at blive bedre til at kommunikere.

Uddannelsesnyt

05-12-2016 Camilla Bernild

"Jeg oplevede bogen som overskuelig og systematisk opbygget [...] Og alene det, at der er en aktuel lærebog som omhandler pårørendesamarbejde som en sag i sig selv, synes jeg er højst relevant og tiltrængt. Forhåbentligt kommer det fremtidens pårørende og professionelle til gode."

grethep.dk

19-05-2016 Grethe Pedersen

"Bogen er vigtig og har brugsværdi for alle, der i deres virke kommer i kontakt med pårørende [...] Læsning af bogen kan anbefales og i undervisning er den helt relevant."

Bagsidetekst
Pårørende på tværs er en bog, hvor genstandsfeltet er tværprofessionelt samarbejde med pårørende til borgere med komplekse problemstillinger. Det vil sige problemstillinger, hvor borgeren enten er for mentalt svækket til at tale for sig selv, eller hvor borgeren er under atten eller under værgemål. Formålet med bogen er at ruste kommende velfærdsmedarbejdere til at møde, forstå og rumme pårørende og håndtere sig selv i situationer og konflikter, der ikke findes drejebøger for. Hovedmålgruppen er studerende på bachelorniveau, og bogen skal støtte de studerende i: - at støtte pårørende i at støtte borgeren - at støtte pårørende i at støtte sig selv i at være pårørende - at samarbejde tværprofessionelt - at samarbejde tværprofessionelt med den pårørende som ligeværdig samarbejdspartner - at udvikle sig personligt i retning af større årvågenhed og opmærksomhed i samspillet med andre mennesker - at blive bedre til at kommunikere.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.