• Print

Ridefysioterapi

,

ISBN: 9788762816459 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 96
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder

Ridefysioterapi er en del af det samlede behandlings- og træningstilbud, som Sundhedsstyrelsen udbyder. Ønsket med denne bog er derfor, at kendskabet til ridefysioterapiens behandling og effekt bliver større blandt sundhedsprofessionelle og i de enkelte kommuner.
Det er tilstræbt at beskrive ridefysioterapien i dag ud fra - tanker og overvejelser bag interventionen - effekt af ridefysioterapi i forhold til funktionsproblem - evidensbaseret viden og best practise samt økonomiske aspekter.

Hanne Dahl Iversen er uddannet fysioterapeut i 1992 fra Holstebro. Opstart 1993 som ridefysioterapeut. Har samarbejdet med flere forskellige ridecentre og handicaprideinstruktører/beridere “med henblik på at udbrede ridefysioterapien” i Regionmidt. Sideløbende hermed blandt andet arbejdet med børn 0-7 år ved Grindsted Kommune og undervist voksne med erhvervet hjerneskade og bevægelsesvanskeligheder i fysisk og motorisk træning på Undervisningscentret Skivefjord. Praktiserer i dag på Center for ridefysioterapi og handicapridning i Struer, som drives sammen med Hannes mand Lasse, som er handicaprideinstruktør og daglig leder på stedet. Er formand for Fraktionen af Ridefysioterapeuter.

Bente Nellemose er udannet fra Århus i 1986, ansat på Hammel Neurocenter i årene 1986-89 samt selvstændig praktiserende som ridefysioterapeut og på klinik fra 1988. Har haft kontrakt med forskellige rideskoler og praktiserer i dag i Silkeborg. Er kontaktperson i Region Midt for ridefysioterapeuter og næstformand i Fraktionen af Ridefysioterapeuter.Fysioterapeuten

25-10-2016 Peter Johansen

"For både nuværende og kommende ridefysioterapeuter er bogen en inspirationskilde, der kan sætte gang i tanker om egen praksis og udvikling af denne."

Bagsidetekst
Ridefysioterapi er en del af det samlede behandlings- og træningstilbud, som Sundhedsstyrelsen udbyder. Ønsket med denne bog er derfor, at kendskabet til ridefysioterapiens behandling og effekt bliver større blandt sundhedsprofessionelle og i de enkelte kommuner. Det er tilstræbt at beskrive ridefysioterapien i dag ud fra - tanker og overvejelser bag interventionen - effekt af ridefysioterapi i forhold til funktionsproblem - evidensbaseret viden og best practise samt økonomiske aspekter.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.