• Print

Statistik i ord (i-bog)

- en introduktion til statistiske metoder

,

ISBN: 9788762817043 (i-bog)
ISBN: 9788762814998 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 2
Sider: 136
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra aktiveringsdatoen.

Denne statistikbog er skrevet til alle dem, som for første gang skal i gang med statistisk arbejde, udredning og dokumentation i forbindelse med opgaver og projekter på en videregående sundhedsuddannelse. Bogen introducerer de statistiske begreber og udtryk og baggrunden og meningen med disse, så man også bliver i stand til læse og forholde sig kritisk til det statistiske materiale, som indgår i de fleste videnskabelige artikler og fagbøger. Bogen gennemgår den bagvedliggende tankegang og de mest almindelige begreber inden for biostatistik. Bogen er en grundbog i statistik, inden man giver sig i kast med en egentlig lærebog i statistik.

Findes også i papirformat

Information 15. maj 2004

 

"Sproget og eksemplerne er dog et langt stykke mere dagligdags og fængende end normalt for lærebøger."

Danmarks Statistik juni 2004

 

"Statistik i ord er lettere at gå til end de fleste andre lærebøger i statistik og kan være en god begyndelse, før man evt. går videre til tykkere og tungere værker."

Fysioterapeuten nr. 14, august 2004

 

"Det er ikke nogen let opgave forfatterne har stillet sig, men jeg synes at de slipper vældig godt fra opgaven, og sproget er letflydende og ikke gjort unødvendigt svært, ligesom eksemplerne er hentet fra dagligdagen."

Tandlægebladet nr. 5 - 2005

 

"Man behøver ikke at være nybegynder for at finde guldkorn i denne bog, så den kan godt anbefales."

Bagsidetekst
Statistik i ord er skrevet til alle dem, som for første gang skal i gang med medicinsk statistisk. Bogen introducerer centrale statistiske begreber og udtryk. Formen er afslappet og uformel og fungerer som en introduktion for studerende, der skal i gang med opgaver og projekter på de videregående sundhedsuddannelser. Bogen giver et godt fundament til at forholde sig kritisk til det statistiske materiale, som indgår i de fleste videnskabelige artikler og fagbøger.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.