• Print

Tape dig selv

,,

ISBN: 9788762810181 (Bog)
ISBN: 9788762813281 (i-bog)
Udgivelsesår: 2012
Udgave: 1
Sider: 233
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

En effektiv håndbog med over 50 tapeteknikker

Hvad får du ud af at læse bogen?

Bogen dækker den klassiske hvide sportstape og Kinesio © Tex tape, den originale kinesiotape, som er meget elastisk og findes i flere farver. I bogen gives mange konkrete anvisninger og praktiske råd, så både øvede og begyndere kan gå i gang med det samme.

 

Målgruppe

Bogen henvender sig til alle, som dyrker sport på et seriøst niveau – elite og motionister, men i høj grad også trænere, fysioterapeuter, idrætsmedicinere og andre, der taper sportsskader.

Bente Andersen

Fysioterapeut og Master of Science i fysioterapi fra Universitet i Lund og specialist i idrætsfysioterapi. Lektor ved fysioterapeutuddannelsen i København samt planlægger af efteruddannelsesforløb for Fagforum for idrætsfysioterapi. Er forfatter til Sportsskader – forebyggelse, behandling og genoptræning (2008), og har derudover bidraget med kapitler til flere lærebøger.

Christian Neergaard

Fysioterapeut og Master i Idræt og Velfærd fra Københavns Universitet. Lektor ved fysioterapeutuddannelsen i København og er bl.a. ansvarlig for undervisningen i idrætsfysioterapi. Er forfatter til Gyldendals løbebog (2002) og Sportsskader – forebyggelse, behandling og genoptræning (2008).

Kristian Seest

Fysioterapeut og uddannet som certificeret Kinesio Tape Instructor i USA. Underviser i Kinesio taping metoden i Danmark. Speciale i udarbejdelse af Formthotics ortoser. Sidder i bestyrelsen i Fagforum for idrætsfysioterapi og er eksamineret idrætsfysioterapeut del A.
Bente Andersen

Bente Andersen

Christian Neergaard

Christian Neergaard

Kristian Seest

Kristian Seest

Fysioterapeuten

03-09-2013 Frank tore jacobsen

"Boken kan anbefales alle som ahr interesse av sportstaping eller ønsker påfyll eller tips til tapeteknikker. Det er en fin oppslagsbok med enkle steg for steg anvisninger og som lett kan medbringes behandlingsrommet eller idrettsbanen."

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.