• Print

Journalteknik

Regler og forkortelser

ISBN: 9788762811188 (Bog)
Udgivelsesår: 2011
Udgave: 1
Sider: 64

Bogens opbygning

Bogen har overskuelige oversigter over anerkendte medicinske specialforkortelser, internationale måleenheder og almindeligt anerkendte, danske forkortelser. Desuden indeholder bogen regler for retskrivning, herunder de særlige fordanskningsregler, anvendelse af romertal og arabertal, regler for sammensatte ord og brugen af bindestreger. Endelig har bogen et afsnit om standardjournalens opbygning.

Målgruppe

Journalteknik – Regler og forkortelser er skrevet til lægesekretærer og andre, der anvender medicinsk terminologi og som selvstændigt eller efter diktat skriver i patientjournalen.  

Bogen kan bruges af alle, fra fra nystartet lægesekretærelev til overlæge

DL Magasinet

DL Magasinet nr. 8, oktober 2011

23-11-2011 

Hurra for bogen! Endelig kan vi få en ensartethed i journalnotaterne. Et regelsæt, der er nemt at følge, og som giver oveblik. Vi undgår misforståelser. Bogen kan bruges af alle, fra fra nystartet lægesekretærelev til overlæge.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.