• Print

Den palliative indsats

- en patientcentreret tilgang

Helle Nordestgaard Matthiesen, Lotte Brøndum Kjelstrup (red.)
Redaktører: Helle Nordestgaard Matthiesen, Lotte Brøndum Kjelstrup
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762814646 (Bog)
ISBN: 9788762814790 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 356
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Der er igennem de seneste år kommet øget fokus på palliation både fra politisk side og fra det fagprofessionelle felt. Bogens forskellige kapitler kommer bredt omkring vigtige områder i den palliative indsats og hele vejen igennem ud fra en patientcentreret tilgang.

I bogen belyses den palliative indsats i et tværfagligt perspektiv. Der fokuseres både på faktuel viden, opøvelser af færdigheder og bevidstgørelse af egne holdninger og adfærds betydning for den syge og de pårørende.

Den palliative indsats henvender sig til studerende på de social- og sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser, herunder sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter og socialrådgivere. Derudover henvender bogen sig til sundhedsprofessionelle, som uddanner sig til eller arbejder med palliation på det basale palliative niveau, dvs. i hjemmeplejen, i plejeboliger og på hospitalsafdelinger, hvor palliation er en del af deres arbejdsfelt.

Bogens mange forfattere har alle stor viden og indsigt i det palliative fagfelt og videreformidler i de enkelte kapitler denne viden på en indsigtsfuld måde og med ydmyghed over for palliationens mange udfordringer.

Fysioterapeuten

25-10-2016 Mikaela Lindner Gibskov

"Jeg synes, bogen har et højt fagligt niveau. Den giver en godt indblik i, hvilke tværfaglige behandlingstilbud palliative patienter tilbydes [...] Det er en bog, jeg gerne ville have haft, da jeg startede som palliativ fysioterapeut."

Sygeplejersken

26-09-2016 Marianne Holm Andersen

"Det er ganske enkelt en inspirerende og brugbar bog med et realistisk billede af palliationens pallette, der skal anskaffes på både uddannelsesstederne, det basale og specialiserede palliative niveau, da den kan byde ind med noget forskelligt de steder."

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.