• Print

Fedmens psykologi

- en selvhjælpsbog

ISBN: 9788762806566 (e-bog (pdf-format))
ISBN: 9788762803800 (Bog)
Udgivelsesår: 2006
Udgave: 1
Sider: 320

Fedmens psykologi er en selvhjælpsbog om begrebet psykologisk fedme.

Psykologisk fedme er den mekanisme, der får dig til at trøste dig med mad, fedt, slik og kager, så du bliver overvægtig, tyk eller fed.

Bogen indeholder ingen opskrifter på sund, fedtfattig kost eller råd og vink om motion, men informerer om de dybereliggende årsager til, at du spiser mere, end du har brug for. Du får blandt andet indsigt i:

•    hvorfor du spiser mere, end du har brug for.
•    hvad du trøster væk
•    hvorfor du ikke kan overholde dine slankekure
•    hvorfor du bliver tykkere af at gå på slankekur

Bogen indeholder en lang række opgaver og redskaber, der vil gøre dig mere bevidst om dig selv og årsagerne til din overvægt. Ved at arbejde med bogens opgaver begynder du en proces, hvor du erstatter dit nuværende spisemønster med et skabende, kreativt og anderledes indholdsrigt liv.

Målgruppe

Fedmens psykologi henvender sig til dig, der på trods af den ene slankekur efter den anden – som du har svært ved at overholde – tager flere og flere kilo på. Kan du nikke genkendende til begrebet ”psykologisk fedme”, er denne selvhjælpsbog noget for dig.

Annette Ilfeldt

Født i 1945 og er uddannet psykolog. Siden 1987 har hun været privatpraktiserende psykolog med speciale i psykoterapi og supervision. Hun har videreuddannet sig inden for kunst og billedterapi, krop og gestaltterapi, gruppeterapi og Imago-parterapi.

Annette Ilfeldt arbejder aktivt med individuelle klienter, par, familier og grupper, samt afholder kurser, superviserer behandlere, skriver artikler og holder foredrag. Hun har siden 1985 arbejdet med spiseforstyrrrelser, specielt fedme, og årsagerne der fører til et overforbrug af mad.

Psykologisk fedme er den mekanisme, der får dig til at trøste dig med mad, fedt, slik og kager, så du bliver overvægtig, tyk eller fed. Psykologisk fedme betyder, at der er en dybereliggende årsag til, at du spiser mere, end du har brug for. Bogen indeholder ingen opskrifter på sund, fedtfattig kost eller råd og vink om motion. Den informerer dig om årsagen til, hvorfor du på trods af den ene slankekur efter den anden – som du har svært ved at overholde – tager flere og flere kilo på. Kan du nikke genkendende til begrebet ”psykologisk fedme”, er denne selvhjælpsbog noget for dig. Den indeholder informationer om, hvorfor du spiser mere, end du har brug for. Hvad du trøster væk. Hvorfor du ikke kan overholde dine slankekure. Hvorfor du bliver tykkere af at gå på slankekur. Bogen indeholder en lang række opgaver og redskaber, der vil gøre dig mere bevidst om dig selv og årsagerne til din overvægt. Ved at arbejde med bogens opgaver begynder du en proces, hvor du erstatter dit nuværende spisemønster med et skabende, kreativt og anderledes indholdsrigt liv.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.