• Print

Livscyklusernæring (i-bog)

Rikke Ellekilde Kofoed Larsen, Sanna Fisker (red.)
Redaktører: Rikke Ellekilde Kofoed Larsen, Sanna Fisker
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762816657 (i-bog)
ISBN: 9788762814585 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 488
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Fra det øjeblik vi bliver født, gennemgår vi som mennesker en kontinuerlig udvikling og ældning; fysiologiske forandringer som er en hel naturlig del af livscyklussen. Disse forandringer har stor betydning for de ernæringsmæssige behov, og kosten spiller således en central rolle for udvikling og sundhed gennem hele livet.

Hensigten med denne bog er at give en grundlæggende indføring i livscyklusernæring, med udgangspunkt i både national og international forskning samt gældende anbefalinger.

Bogen er i høj grad tænkt som grundbog på uddannelsen til Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, men den kan ligeledes være relevant på diplomuddannelser indenfor ernæring og sundhed, samt til gavn på uddannelser, hvor der undervises i ernæring til forskellige målgrupper.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.