• Print

Livscyklusernæring

Rikke Larsen og Sanna Fisker (red.)
Redaktører: Rikke Ellekilde Kofoed Larsen, Sanna Fisker
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762814585 (Bog)
ISBN: 9788762816657 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 488
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Fra det øjeblik vi bliver født gennemgår vi som mennesker en kontinuerlig udvikling og ældning. Disse fysiologiske forandringer er en hel naturlig del af livscyklussen, og de har stor betydning for vores ernæringsmæssige behov. Kosten spiller således en central rolle for udvikling og sundhed gennem hele livet.

Hensigten med denne bog er at give en grundlæggende indføring i livscyklusernæring med udgangspunkt i både national og international forskning samt gældende anbefalinger.

Bogen er i høj grad tænkt som grundbog på uddannelsen til Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, men den kan også være relevant på diplomuddannelser indenfor ernæring og sundhed samt på uddannelser, hvor der undervises i ernæring til forskellige målgrupper.

Sygeplejersken

27-02-2017 

Sasja Jul Håkonsen

"Da dette er en grundbog for personer, som beskæftiger sig professionelt med ernæring, er det essentielt, at grundlaget for de enkelte kapitler er solidt og videnskabeligt, og at man kan lade sig inspirere til yderligere fordybelse.
Kort sagt: Vi får som lovet – og mere til!"

Bagsidetekst
Fra det øjeblik vi bliver født, gennemgår vi som mennesker en kontinuerlig udvikling og ældning; fysiologiske forandringer som er en hel naturlig del af livscyklussen. Disse forandringer har stor betydning for de ernæringsmæssige behov, og kosten spiller således en central rolle for udvikling og sundhed gennem hele livet. Denne bogs hensigt er at give en grundlæggende indføring i livscyklusernæring, med udgangspunkt i både national og international forskning samt gældende anbefalinger. Bogen er i høj grad tænkt som grundbog på uddannelsen til Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, men den kan ligeledes være relevant på diplomuddannelser indenfor ernæring og sundhed, samt til gavn på uddannelser, hvor der undervises i ernæring til forskellige målgrupper.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.