• Print

Menneskets ernæring (i-bog)

(Red.) Arne Astrup, Susanne Bügel, Jørn Dyerberg og Steen Stender
Redaktører: Arne Astrup, Steen Stender, Jørn Dyerberg, Susanne Gjedsted Bügel
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762816213 (i-bog)
ISBN: 9788762813762 (Bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 4
Sider: 624
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af livet. Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser samt, hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger, der udsendes af bl.a. Ernæringsrådet.

Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle. Menneskets ernæring, 3. udgave er gennemgribende revideret, og indeholder seks nye kapitler.

Bogen har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår

Ugeskrift for læger - nov 2010

12-01-2011 Jens Rikardt Andersen

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af livet. Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser samt, hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger, der udsendes af bl.a. Ernæringsrådet.

Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle. Menneskets ernæring, 3. udgave er gennemgribende revideret, og indeholder seks nye kapitler.

Bogen har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår

Undervisere.dk - okt. 2010

22-11-2010 Dorthea Chemnitz

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af livet. Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser samt, hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger, der udsendes af bl.a. Ernæringsrådet.

Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle. Menneskets ernæring, 3. udgave er gennemgribende revideret, og indeholder seks nye kapitler.

Bogen har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår

DBC - Lektørudtalelse uge 41/ 2010

22-10-2010 Ellen Lind Jensen

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af livet. Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser samt, hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger, der udsendes af bl.a. Ernæringsrådet.

Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle. Menneskets ernæring, 3. udgave er gennemgribende revideret, og indeholder seks nye kapitler.

Bogen har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår

Bagsidetekst

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af livet. Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser samt, hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger, der udsendes af bl.a. Ernæringsrådet.

Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle. Menneskets ernæring, 3. udgave er gennemgribende revideret, og indeholder seks nye kapitler.

Bogen har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår

    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.