• Print

Sygdomslære - hånden på hjertet

Arne Lykke Viborg og Annette Walsøe Torup
Redaktører: Arne Lykke Viborg, Annette Walsøe Torup
Forfattere: ,,,,,,,,

ISBN: 9788762813793 (Bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 2
Sider: 512
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Bogens opbygning

Bogen er opbygget i forhold til kroppens organsystemer, og den dækker de hyppigste sygdomme. Alle kapitler har samme struktur. Først beskrives organsystemernes normale anatomi og fysiologi.

Herefter forklares de observationer og symptomer, der er karakteristiske for de enkelte sygdomme, og de undersøgelser, som bruges ved diagnosticering.

Til slut følger en gennemgang af de specifikke sygdomme, der er knyttet til de enkelte organsystemer. Der er især lagt vægt på sygdommenes patofysiologi, så læseren kan forstå, hvilke symptomer der er karakteristiske for de enkelte sygdomme, og hvordan man kan overvåge sygdomsforløbet hos den enkelte patient.

Bogen præsenterer stoffet overskueligt og er rigt illustreret med figurer og fotos, der underbygger teksten. Layoutet er levende og pædagogisk opbygget, og læseren kan undervejs få uddybet stoffet med ekstra faktuelle, kliniske og opsummerende informationer.

Målgruppe


Sygdomslære – hånden på hjertet er en lærebog til sygeplejerskestuderende i faget sygdomslære og kan bruges gennem hele uddannelsen, både i teori og i klinik. Andre studerende inden for det sundhedsfaglige område kan også have stor glæde af bogen. Den kan endvidere anvendes af færdiguddannet sundhedspersonale som opslagsbog med opdateret viden på området.


Hånden på hjertet

Hånden på hjertet er en bogserie inden for det naturvidenskabelige område, der foreløbigt tæller Anatomi og fysiologi, Sygdomslære, Farmakologi og Mikrobiologi. Bøgerne suppleres af en fælles hjemmeside med tværfaglige cases.

Cases

Til bøgerne i Hånden på hjertet-serien 
knytter sig et site med cases:
hånden-på-hjertet.munksgaard.dk

Se flere cases på cases.munksgaard.dk 

I-bogen

Klik her for at logge ind og aktivere e-nøglen

Med bogen følger en i-bog, som er en digital udgave af bogen, suppleret med bl.a. notesbog, lydfiler, opgaver og meget mere. For at få adgang til i-bogen, skal du være oprettet som bruger og aktivere den e-nøgle, der er trykt forrest i bogen.

E-nøglen kan kun aktiveres én gang. Når en bruger har aktiveret en e-nøgle, kan den ikke bruges igen.

Sådan bruger du i-bogen

 

    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.