• Print

Handelsbetingelser

Munksgaard tilstræber at levere bestillinger så hurtigt som muligt, og normalt vil de være fremme 3 arbejdsdage efter, at ordren er modtaget. Munksgaard er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark.

Forlaget leverer ikke uden for Danmark.

Alle priser er ex moms og i danske kroner. Bestillingen pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 45,- inkl. moms.

Du kan vælge at betale med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Diners eller MasterCard/Eurocard. Du får automatisk sendt en ordrebekræftelse på e-mail. Ved betaling med betalingskort sendes faktura/følgeseddel sammen med de bestilte varer. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller kreditkort. For at gøre kortkøb så sikkert som muligt hos os, krypteres al information med SSL. Det betyder, at informationen sker via en sikker forbindelse, og at dine kortoplysninger ikke læses af udenforstående. Du kan altid se, hvornår du er på en sikker forbindelse ved, at der kommer en lille hængelås frem i bunden af din browser.

Ønsker du faktura/elektronisk faktura (EAN), kontakt venligst kundeservice på forlaget@munksgaard.dk eller 3375 5560. Betalingsbetingelser med faktura er 30 dage fra fakturadato.

Dine oplysninger om navn, adresse osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges kun til at ekspedere din bestilling.

De bestilte materialer sendes direkte fra Nordisk Bog Center i Haslev.

Returnering

Du har altid 14 dages returret på alle fysiske varer, fra den dag varerne er modtaget. Der er ikke retur- og fortrydelsesret på digitale varer (e-bøger, i-bøger og websites). Udgifter i forbindelse med forsendelse af returnerede varer påhviler kunden, som også har ansvar for varen under forsendelsen. Derfor er det en god ide at returnere som pakkepost, så du har postvæsenets kvittering.

De returnerede varer skal ledsages af kopi af faktura/følgeseddel. Varen skal returneres i ubrugt, salgbar stand til:

Nordisk Bog Center
Returafdelingen
Bækvej 10-12
4690 Haslev

Vi godtgør det returnerede og betaler pengene tilbage til din konto. Så snart varen er modtaget i vores returafdeling, vil dine penge blive tilbageført til din konto.

Reklamation

Hvis du ønsker at returnere en vare, der er behæftede med fejl kontakt da først Munksgaard på forlaget@munksgaard.dk eller telefon 3375 5560. 

Munksgaard henviser endvidere til den danske Markedsføringslov og den danske lov om Forbrugeraftaler.

Ansvar

Det forudsættes, at du er bekendt med forlagets leveringsbetingelser. Væsentlige ændringer af betingelserne vil blive offentliggjort på Munksgaards hjemmeside. Forlaget har som sælger ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til Munksgaard. Forlaget påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. Forlaget påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen.

Alder

Du skal være mindst 18 år for at købe varer på munksgaard.dk. Ved bestilling af varer eller andre tilbud på munksgaard.dk. bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder Munksgaard sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen eller udskyde leveringen.

HANDELSBETINGELSER – digitalt materiale

Der er ikke retur- og fortrydelsesret på digitale varer (e-bøger, i-bøger og websites). Leveringen af digitale produkter er gratis.

Levering

Digitale produkter som i-bøger, leveres via en e-mail, som eventuelt indeholder en e-nøgle. Leveringstiden for digitale produkter bør maks. være 10 minutter, afhængig af hvor hurtigt e-mailen med download-linket når frem til din mailboks.
Først vil du modtage din ordrebekræftelse på e-mail og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et link, hvorfra du downloader dit produkt.

Ved køb af Munksgaards digitale tjenester gennem Apple iTunes App Store eller Google Play gælder Apples og Googles brugervilkår.

Køb af Munksgaards digitale tjenester gennem gennem Apple iTunes App Store eller Google Play vil ikke blive registreret i vores kundedatabase og vil heller ikke kunne administreres via din brugerprofil. Administration af køb, som er gjort gennem Apple iTunes App Store eller Google Play, administreres via din egen adgang til disse tjenester.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse forlaget@munksgaard.dk.

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.