• Print

101 almenmedicinske patienter (i-bog)

,,,,,

ISBN: 9788762818552 (i-bog)
ISBN: 9788762816572 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 256
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra aktiveringsdatoen.

101 almenmedicinske patienter er en samling karakteristiske og repræsentative patienthistorier fra almen praksis, som alle har deres oprindelse i forfatternes egne oplevelser med virkelige patienter. Bogen lægger sig tæt op ad lærebogen Almen medicin, hvor man kan læse den grundlæggende sygdomslære, der relaterer sig til patienthistorierne.

Målgruppen er især medicinstuderende og yngre læger, der gennem arbejdet med bogens sygehistorier kan blive forberedt på henholdsvis eksamen og det kliniske arbejde i almen praksis. Bogen omsætter teoretisk viden til faglig handling ud fra:

  • en systematisk tilgang til kommunikation med patienten
  • en systematisk tilgang til konsultationsprocessen
  • fokus på, hvordan man spænder et sikkerhedsnet ud under patienten
  • præsentation af håndteringsvalg ved typiske almenmedicinske problemstillinger og forløb
  • klare læringsmål for hver enkelt sygehistorie.

For andre faggrupper, fx speciallæger, praksissygeplejersker og sekretærer, kan bogen give et spændende indblik i almenmedicinske problemstillinger og en forståelse for specialets rolle i sundhedsvæsenet.

Alle bogens sygehistorier præsenteres i en almenmedicinsk konsensus med konsultationsprocessen som refleksionsramme og PSOAP (Problem, Subjektivt, Objektivt, Analyse, Plan) som overordnet struktur.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.