• Print

Geriatri (i-bog)

Ellen Astrid Holm, Finn Rønholt (red.)
Redaktører: Ellen Astrid Holm, Finn Rønholt
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762816794 (i-bog)
ISBN: 9788762813878 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 464
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Geriatri kommer hele vejen rundt om specialet - fra udvikling og organisering til demografi, alderdomsafgrænsning og de særlige forhold man ser hos den geriatriske patient. Herudover rummer bogen en række organspecifikke kapitler og kapitler om geriatriske syndromer.

Teksten bygger på ekspertviden om, hvordan udredning og behandling af ældre patienter bedst tilrettelægges under hensyn til multimorbiditet, polyfarmaci og nedsat funktionsevne, der er typisk for patientgruppen. Læseren får den nødvendige forudsætning for at forstå eventuelle sygdomstegn fra det enkelte organ, og for at kende mulige aldersrelaterede begrænsninger i resten af kroppen i forbindelse med behandling.

Målgruppen er først og fremmest læger og medicinstuderende med interesse for området og almen praktiserende læger samt sygeplejersker.

Her kan du downloade øvelser der fremskynder bedring ved svimmelhed og usikker balance.

Genoptræning af balancen - øvelser

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.