• Print

Klinisk onkologi (i-bog)

,,,

ISBN: 9788762815605 (i-bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 1
Sider: 325
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx opgaver, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone.

Klinisk onkologi er en ny stor lærebog om kræftsygdomme og deres behandling.

Bogens indhold

Bogen er inddelt i tre dele:

Første del giver en almen beskrivelse af tumorbiologi, epidemiologi, diagnose og stadieinddeling.

Anden del giver en indføring i de forskellige behandlingsmuligheder med fokus på kirurgi, strålebehandling og medicinsk behandling, samt behandlingen af akutte onkologiske tilstande og understøttende behandling.

Tredje del af bogen er en gennemgang af de enkelte kræftsygdomme.

Målgruppe
Målgruppen er primært medicinstuderende til det obligatoriske fag onkologi, speciallæger på hospitalsafdelinger og alment praktiserende læger, der vil have stor glæde af bogen til opslag i forbindelse med deres daglige kontakt med mange forskellige kræftpatienter
 

Bagsidetekst
Klinisk onkologi er en ny stor lærebog om kræftsygdomme og deres behandling – et område, der i løbet af de seneste år har udviklet sig med rivende hast, baseret på såvel molekylærbiologisk og klinisk forskning som teknologiske fremskridt. Behandlingen af kræftsygdomme er således i dag langt mere effektiv, men også langt mere kompliceret, end tidligere, og bogen dækker behovet for en samlet og opdateret præsentation af den nyeste viden inden for specialet. Klinisk onkologi er inddelt i tre dele, hvor første del præsenterer en almen beskrivelse af tumorbiologi, epidemiologi, diagnose og stadieinddeling. Anden del giver en indføring i de forskellige behandlingsmuligheder med fokus på kirurgi, strålebehandling og medicinsk behandling, samt behandlingen af akutte onkologiske tilstande og understøttende behandling. Tredje del af bogen er en gennemgang af de enkelte kræftsygdomme. Målgruppen er primært medicinstuderende til det obligatoriske fag onkologi, speciallæger på hospitalsafdelinger og praktiserende læger, der vil have stor glæde af bogen til opslag i forbindelse med deres daglige kontakt med mange forskellige kræftpatienter.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.