• Print

Langmans Embryologi

T.W. Sadler
Redaktører: Jørgen Tranum-Jensen
Forfattere:

ISBN: 9788762815742 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 4
Sider: 560
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder

Bogen er en oversættelse af den nyeste udgave af den klassiske Langman’s Medical Embryology. Bogen koncentrerer sig om de vigtigste og mest relevante kliniske aspekter af embryologien. Målet er at bibringe læseren en forståelse for principperne i fosterets udvikling, som kan anvendes i diagnose, behandling og forebyggelse af medfødte misdannelser.

Bogen er forsynet med et enestående billedmateriale, og er fuldstændig opdateret mht. den nyeste viden om genetiske og miljømæssige faktorers betydning for udviklingen af misdannelser hos fosteret. Bogen er pensum i faget embryologi for de medicinstuderende ved alle danske universiteter samt for de veterinærstuderende.

Denne 4. udgave indeholder en opdateret tekst samt forbedrede illustrationer. Ændringer i forhold til tidligere danske udgaver og oversættelser af de nye afsnit er lavet af professor Jørgen Tranum-Jensen, Panuminstituttet.

Tidsskrift for Den norske legeforening

23-08-2016 A Spurkland

Solid embryologi i dansk oversettelse

[...]Boken har stive permer, papir av god kvalitet og er satt opp på en tiltalende og lesevennlig måte med tilstrekkelig bred marg til å gjøre egne notater.

[…]Den danske oversettelsen av Langman’s Embryologi fremstår som en bok med appell langt utover studentenes rekker. Boken innbyr en interessert leser til lesing fra perm til perm, nærmest som en hvilken som helst engasjerende sakprosabok. Illustrasjonene er stiliserte og lette å forstå, og fotografier av fostre og kliniske eksempler understreker tekstens kliniske relevans. For leger som kommer i kontakt med pasienter der fosterutvikling er relevant (og det vil gjelde blant annet alle fastleger som møter gravide kvinner), vil denne boken kunne gi en nyttig gjenoppfrisking og oppdatering av gammel kunnskap.”

Bagsidetekst
Langmans embryologi, 4. udgave, er en oversættelse af den nyeste (13.)udgave af den klassiske Langman’s Medical Embryology. Ændringer i forhold til tidligere danske udgiver og oversættelser af de nye afsnit er lavet af professor Jørgen Tranum-Jensen, Panuminstituttet. Bogens status som klassiker fastholdes i denne udgave med pædagogisk tekst, koncentreret om de vigtigste og mest relevante kliniske aspekter af embryologien. Målet er at bibringe læseren en forståelse for principperne i fosterets udvikling, som kan anvendes i diagnose, behandling og forebyggelse af medfødte misdannelser, der ellers kan være en væsentlig årsag til spædbarnsdød og livslange handicap. Bogen er forsynet med et enestående billedmateriale, der er yderligere forbedret i denne udgave. Teksten er opdateret mht. den nyeste viden om genetiske og miljømæssige faktorers betydning for udviklingen af misdannelser hos fosteret. Bogen er pensum i faget embryologi for de medicinstuderende ved alle tre universiteter samt for de veterinærstuderende.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.