• Print

Medicinsk Kompendium Lommebog 5. udg. (i-bog)

,,

ISBN: 9788762817593 (i-bog)
ISBN: 9788717045354 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 712
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra aktiveringsdatoen.

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan fx læses på pc og tablets. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 mdr. fra aktiveringsdatoen.

Medicinsk Kompendium Lommebog 5. udg. giver en hurtig adgang til kerneområder vedrørende diagnostik og behandling af de almindeligst forekommende tilstande indenfor alle de intern medicinske specialer.

Lommebogen henvender sig således dels til den medicinske student, der har brug for hurtigt at orientere sig om et klinisk sygdomsbillede med mulighed for efterfølgende fordybelse, og dels til specialisten, der har brug for at supplere sin viden på områder ud over sin specielle viden.

Lommebogen giver hurtigt overblik over det internmedicinske sygdomsspektrum og udgør sammen med Medicinsk Kompendium et hele.

Samtlige kapitler er i 5. udgave revideret. Nogle kapitler er nye, og flere er skrevet om af nye forfattere.

Denne i-bog fungerer på smartphone, tablet og pc, men Medicinsk Kompendium Lommebog 5. udg.  kan også købes i en appversion til iOS eller Androidenheder.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.