• Print

Smertebogen

,,

ISBN: 9788762813755 (Bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 1
Sider: 388
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Smerter er en af de hyppigste årsager til, at patienter og borgere henvender sig til sundhedsvæsenet.

Bogens indhold

Smertebogen giver en lettilgængelig indføring i emnet. Læseren får basisviden inden for en lang række områder med fokus på mennesker med smerter:

  • definition og klassifikation af smerter
  • beskrivelse af hvordan smerter opstår
  • vurdering og håndtering af smerter
  • smertebehandling – både farmakologisk og terapeutisk.

Målet er at give læseren overblik over emnet via bl.a. illustrationer, oversigttabeller og faktuelle bokse undervejs i teksten.

Bogens forfattere

Bogen er tværfaglig, og bogens forfattere er henholdsvis en læge, en fysioterapeut og en sygeplejerske med stor indsigt i emnet.

Målgruppe

Bogen henvender sig primært til de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser, men bogen kan også give et overblik og bruges som introduktion til yngre læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale.

Sygeplejersken

01-02-2016 Anita Johnsen

"Smertebogen er en god og grundig bog, der på overskuelig vis dækker de fleste aspekter inden for smertebehandling. Efter hvert afsnit er der en oversigt over det væsentligste indhold og henvisning til litteratur. Smertebogen er en anbefalelsesværdig og god håndbog, der er velegnet som opslagsværk."

Bagsidetekst
Smerter er en af de hyppigste årsager til, at patienter og borgere henvender sig til sundhedsvæsenet. Smertebogen giver en lettilgængelig indføring i emnet og giver basisviden inden for alt fra definition og klassifikation af smerter, beskrivelse af hvordan smerter opstår, vurdering og håndtering af smerter til smertebehandling – både farmakologisk og terapeutisk samt fokus på mennesker med smerter. Målet er at give læseren overblik over emnet via bl.a. illustrationer, oversigtstabeller og faktuelle bokse undervejs i teksten. Bogen er tværfaglig, og bogens forfattere er henholdsvis en fysioterapeut, en læge og en sygeplejerske med stor indsigt i emnet. Bogen henvender sig primært til de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser, men bogen kan også give et overblik og bruges som introduktion til yngre læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.