• Print

Aktiviteter, kultur og natur. Pædagogisk assistent (i-bog)

Anette Juhl, Susanne Kjelstrup (red.)
Redaktører: Anette Juhl, Susanne Kjelstrup
Forfattere: ,,,,,,,

ISBN: 9788762817364 (i-bog)
ISBN: 9788762815131 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 400
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Aktiviteter, kultur og natur indgår i Munksgaards serie af bøger til den pædagogiske assistentuddannelse.

Bogen indeholder teori til fagene Kulturelle udtryksformer og aktiviteter i den pædagogiske praksis samt Natur og udeliv.

Udgangspunktet for bogens indhold er den pædagogiske praksis. Dvs. at begreber forklares og uddybes i forhold til de opgaver, den pædagogiske assistent skal løse i samarbejdet med den pædagogiske målgruppe. Der er inddraget mange eksempler fra praksis, ligesom der præsenteres forskellige redskaber og metoder til det praktiske arbejde.

Bogen indeholder både klassiske og nyere teorier på området.

Med den trykte bog følger også en digital udgave af bogen (i-bog), som indeholder supplerende tilbud i form af fx lydfiler, opgaver og egen notesbog.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.