• Print

Dansk - Pædagogisk assistent

ISBN: 9788762809161 (Bog)
ISBN: 9788762814509 (i-bog)
Udgivelsesår: 2012
Udgave: 1
Sider: 240
Bestil vurderingseksemplar

Dansk – pædagogisk assistent er én af i alt 8 bøger i Munksgaards serie Paletten.

Hvad indeholder bogen?

Bogen gennemgår de klassiske danskfaglige discipliner at læse, at skrive, at lytte, at tale, at analysere og at skrive. Bogen indeholder en række temaer, der alle indledes med et kapitel, der har en praktisk vinkel på temaet. På den måde sikres, at stoffet bliver knyttet tæt sammen til arbejdet som pædagogisk assistent.  

I-bogen

Klik her for at logge ind og aktivere e-nøglen

Med bogen følger en i-bog, som er en digital udgave af bogen, suppleret med bl.a. notesbog, lydfiler, opgaver og meget mere. For at få adgang til i-bogen, skal du være oprettet som bruger og aktivere den e-nøgle, der er trykt forrest i bogen.

E-nøglen kan kun aktiveres én gang. Når en bruger har aktiveret en e-nøgle, kan den ikke bruges igen.

Marlene Lysemose

Født 1976. Marlene Lysemose har en professionsbacheloruddannelse som folkeskolelærer med linjefagene dansk, samfundsfag, sløjd og hjemkundskab. Marlene har undervist i folkeskolen i en årrække – primært i de ældre klasser.

Marlene Lysemose er cand.mag. i dansk og virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet og har undervist i dansk
først på PGU og senere på PAU i Kolding. Siden 2009 har Marlene været ansat ved University College Syddanmark, hvor hun dels underviser i fagene dansk og ’Sprog, kommunikation og psykologi’ på PAU, dels i faget ’Dansk, kultur og kommunikation’ på pædagoguddannelsen, og dels i valgmodulet kommunikation på den pædagogiske diplomuddannelse.

 

Bagsidetekst
Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.