• Print

Dansk i EUD. Skolelicens

ISBN: 9788762815896 (Internet)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 1
Sider:

Nu er danskportalen åben

Den nye danskportal retter sig mod danskundervisningen på grundforløb 1, grundforløb 2 og hovedforløbet. Som underviser får du med portalen hjælp til at leve op til reformens krav om øget anvendelse af it i undervisningen, faglig læsning, undervisningsdifferentiering og fysisk aktivitet. Portalen dækker alle fagmålene og er inddelt i fire områder: Kommunikation, læsning, fortolkning og fremstilling. Hvert område indeholder en række temaer, der består af en teoretisk grundtekst, et supplerende indhold, som fx film, modeller, quizzer, cases, skabeloner, refleksionsspørgsmål mv., samt en række opgaver på forskellige niveauer (E, F, D og C). Opgaverne på henholdsvis grundforløb 2 og hovedforløbet er naturligvis erhvervsrettet.

Nemmere og sjovere at være elev

Portalen er lavet af dygtige undervisere, med indgående kendskab til uddannelsen og elevgruppen, og tekster og opgaver er bearbejdet ud fra den nyeste viden om faglig læsning, digitale læremidler og didaktik.

Vi har med portalen forsøgt at trække på alle de indlæringsmæssige fordele der er ved et digitaliseret materiale. Fx er det muligt for eleverne at få formidlet det faglige stof, inden undervisning eller læsning af grundteksten, ved at se de små flipped learning videoer, der ligger til hvert tema. Og det er muligt for eleverne at se – og gense - de videoer, hvor centrale begreber og danskfaglige modeller forklares. Eleverne kan teste deres forståelse ved at løse quizzer og de kan slå danskfaglige begreber op i det tilhørende leksikon. Endelig kan eleverne skrive og gemme noter og løse og aflevere opgaver. Alle tekster i potalen er naturligvis indlæst.

Med og uden strøm

Danskleksikonnet består af korte og præcise forklaringer på de vigtigste danskfaglige begreber, samt instruktioner til hvordan eleverne kan analysere forskellige teksttyper og planlægge og analysere professionel kommunikation mv. Leksikonnet udkommer også i bogform, så eleverne også har mulighed for at læse, repetere og tage deres viden med sig unplugged.

Sådan får du adgang

Adgang til portalen sælges som abonnement til skoler.

Kontakt os, hvis din skole vil have adgang til portalen. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig i gang. Ring til 33 75 55 60 eller skriv til forlaget@munksgaard.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Pris: 50 kr. pr. elev (ex. moms).

Der laves aftale om licens for et år ad gangen, men opgørelse og afregning sker hvert halve år, når skolen kender antallet af elever.

Prisen beregnes ud fra det antal elever, der starter i den periode, der er betalt licens for.

Sådan får du adgang

Adgang til portalen sælges som abonnement til skoler.

Kontakt os, hvis din skole vil have adgang til portalen. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig i gang. Ring til 33 75 55 60 eller skriv til forlaget@munksgaard.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.