• Print

Ergoterapi og børn

udvikling, aktivitet og deltagelse

Ingrid Vej Andersen, Gertrud Quist Lauitzen, Gitte Stokholm
Redaktører: Gertrud Quist Lauritzen, Ingrid Vej Andersen, Gitte Stokholm
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762808676 (Bog)
Udgivelsesår: 2010
Udgave: 2
Sider: 304
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder

Det gennemgående fokus i denne bog er aktivitetstænkning i relation til børn og på aktivitet og deltagelse i hverdagslivet

Bogen rummer en generel beskrivelse af ergoterapi og børn og beskriver desuden ergoterapeutisk tænkning og intervention i relation til bestemte problematikker.

Bogens opbygning

Ergoterapi og børn beskriver ergoterapeutisk tænkning og intervention i relation til bestemte problematikker som f.eks.
•    sansemotoriske vanskeligeher
•    celebral parese

•    autismespektrumforstyrrelser.

Bogen er rigt illustreret ved hjælp af cases, fotos og tegninger.

Målgruppe

Ergoterapi og børn er en lærebog rettet mod ergoterapeutstuderende, men kan anvendes af såvel uddannede ergoterapeuter som deres samarbejdspartnere til at få et godt indblik i og inspiration til, hvordan ergoterapeuter arbejder professionelt med børn.

Bagsidetekst
Ergoterapi blev første gang udgivet i 2003 og var den første lærebog, der leverede en samlet beskrivelse af, hvordan danske ergoterapeuter arbejder inden for børneområdet. I 2. udgave er det teoretiske fundament blevet opdateret, og den stigende mængde af litteratur, metoder og redskaber, der knytter sig til feltet, er forsøgt integreret. Bogen har undergået en grundig revision og indeholder en række nye kapitler om bl.a. bevægelsesudvikling, perception og kognition samt rehabilitering og sundhedsfremme. Det gennemgående fokus i lærebogen er på aktivitetstænkning i relation til børn og på aktivitet og deltagelse i hverdagslivet. bogen rummer en generel beskrivelse af ergoterapi og børn og beskriver desuden ergoterapeutisk tænkning og intervention i relation til bestemte problematikker som f.eks. sansemotoriske vanskeligeher, celebral parese og autismespektrumforstyrrelser. Stoffet er rigt illustreret ved hjælp af cases, fotos og tegninger. Ergoterapi og børn er en lærebog rettet mod ergoterapeutstuderende, men kan anvendes af såvel uddannede ergoterapeuter som deres samarbejdspartnere til at få et godt indblik i og inspiration til, hvordan ergoterapeuter arbejder professionelt med børn.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.