• Print

Grundforløb 2. PAU (i-bog)

Elin Kristensen (red.)
Redaktører: Elin Kristensen
Forfattere: ,,,,,,,,

ISBN: 9788762815667 (i-bog)
ISBN: 9788762815100 (Bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 1
Sider: 303
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Grundforløb 2, PAU er skrevet til elever på grundforløbet til pædagogisk assistentuddannelse.

Bogen rummer den nødvendige teori i forhold til målene for uddannelsen. Emnerne spænder vidt fra overordnede samfundsmæssige temaer til helt konkrete forslag til aktiviter og pædagogiske handlinger. Bogen giver den viden, eleverne har brug for, for at kunne træne færdigheder og tilegne sig uddannnelsens kompetencer.

Den tilhørende i-bog har masser af supplerende tilbud i form af lydfiler, opgaver og quizzer. Således tilbyder det samlede materiale en mangfoldighed af måder at lære og tilegne sig stoffet på.
 
Faglig læsning er integreret i bogen fx. ved at teksten er let at læse, fagudtryk er forklaret og der er forskellige oplæg til aktivering læserens forforståelse af stoffet.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.