• Print

Håndbog i ernæring

,,

ISBN: 9788762813045 (e-bog (pdf-format))
Udgivelsesår: 2013
Udgave: 1
Sider:
Bestil vurderingseksemplar

Håndbog i ernæring er en opslagsbog, som giver de vigtigste anvisninger til korrekt ernæring for syge og ældre og gennemgår forskellige kostformer og ernæring ved en række forskellige sygdomme. Bagest i bogen findes en omfattende samling af informative tabeller og skemaer, f.eks. til kostberegninger, energioversigter, varedeklarationer o.l.

Bogen henvender sig til social- og sundhedsassistenter og andre sundhedsfaglige grupper, der ønsker en letforståelig og håndterbar opslagsbog i ernæring til syge og ældre.

Bagsidetekst
HÅNDBOG I ERNÆRING er en opslagsbog, som giver de vigtigste anvisninger til korrekt ernæring for syge og ældre, og gennemgår forskellige kostformer og ernæring ved en række forskellige sygdomme. Bagest i bogen findes en omfattende samling af informative tabeller og skemaer, fx til ernæringsscreening, kostforslag, kostberegninger, energioversigter, varedeklarationer o.l. Bogen henvender sig til social- og sundhedsassistenter og andre sundhedsfaglige grupper, der ønsker en letforståelig og håndterbar opslagsbog i ernæring til syge og ældre.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.