• Print

Håndbog i forflytninger

,

ISBN: 9788762810594 (Bog)
ISBN: 9788762812727 (i-bog)
Udgivelsesår: 2012
Udgave: 1
Sider: 160
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Håndbog i forflytninger er en opslagsbog om forflytninger i omsorgsarbejdet.

Bogens opbygning

Bogen rummer en række opslag, der dels illustrerer og dels forklarer, hvordan forskellige typer af forflytninger kan udføres. Vejledningerne til forflytninger indeholder også forslag til brug af hjælpemidler samt overvejelser om inddragelse af borgerens ressourcer. Bogen har desuden generelle afsnit om arbejdsstillinger og hjælpemidler til forflytning.

Målgruppe

Bogen kan anvendes af elever i sundhedsuddannelsen og den pædagogiske assistentuddannelse samt plejepersonale og pædagogisk personale ansat i praksis.

Anja Semke

Anja er uddannet social- og sundhedshjælper og fysioterapeut og har i mange år arbejdet som trænende fysioterapeut i kommunalt regi. Anja har altid interesseret sig for forflytninger og har i flere år arbejdet med et projekt omkring forflytning i Glostrup Kommune.


Henrik Wiben

Henrik er uddannet fysioterapeut og er ansat som underviser på social- og sundhedsskolen i Brøndby. Henrik har undervist social- og sundhedshjælperelever i forflytningsteknik og brugen af hjælpemidler i de sidste 11 år.

Sygeplejersken

01-10-2012 

Det er en bog, det er nemt at orientere sig i. Teksten er sat op, så man hurtigt kan få overblik over det vigtigste, og tegningerne fortæller resten. Overskriften på den enkelte forflytningsseance angiver, om forflytningen sker med en eller to hjælpere, det letter planlægningen. Bogen introducerer et forflytningsskema, der skal sikre, at alle forflytninger udføres ens af det ofte skiftende personale. God ide. Forfatterne er fysioterapeuter, den ene med en del undervisningserfaring – det mærkes. Bogen er opdelt i fire dele, hvoraf den sidste bl.a. indeholder et afsnit om forflytning af svært overvægtige borgere. Ganske relevant.

Bagsidetekst
Håndbog i forflytninger er en opslagsbog om forflytninger i omsorgsarbejdet. Bogen rummer en række opslag, der dels illustrerer og dels forklarer, hvordan forskellige typer af forflytninger kan udføres. Vejledningerne til forflytninger indeholder også forslag til brug af hjælpemidler samt overvejelser om inddragelse af borgerens ressourcer. Bogen har desuden generelle afsnit om arbejdsstillinger og hjælpemidler til forflytning. Bogen kan anvendes af elever i sundhedsuddannelsen og den pædagogiske assistentuddannelse samt plejepersonale og pædagogisk personale ansat i praksis.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.