• Print

Kultur og aktivitet - Pædagogisk assistent

Hanne Martha Berg, Jakob Freud-Magnus
Redaktører: Yvonne Madsen
Forfattere: ,

ISBN: 9788762809420 (Bog)
ISBN: 9788762814493 (i-bog)
Udgivelsesår: 2011
Udgave: 1
Sider: 192
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Kultur og aktivitet – pædagogisk assistent er én af i alt 8 bøger i Munksgaards serie Paletten.

Bogen opfylder kravene til Kultur og aktivitet på PAU, og sammen med bogen får man adgang til et omfattende interaktivt net-materiale, udviklet efter Dunn og Dunns teorier om læringsstile.

Hvad indeholder bogen?

Kultur og aktivitet – pædagogisk assistent indeholder dels en teoretisk afklaring af relevante begreber og dels en masse ideer til at arbejde praktisk aktiverende ud fra de forskellige temaer. Bogen rummer begreberne kultur, aktivitet, kreativitet, fantasi, æstetik, natur, økologi, sanser, leg og medier. Endelig behandles læreplaner og børnemiljøvurderinger ud fra en aktivitetsmæssig vinkel.    

I-bogen

Klik her for at logge ind og aktivere e-nøglen

Med bogen følger en i-bog, som er en digital udgave af bogen, suppleret med bl.a. notesbog, lydfiler, opgaver og meget mere. For at få adgang til i-bogen, skal du være oprettet som bruger og aktivere den e-nøgle, der er trykt forrest i bogen.

E-nøglen kan kun aktiveres én gang. Når en bruger har aktiveret en e-nøgle, kan den ikke bruges igen.

Hanne Martha Berg

Født 1949. Uddannet pædagog i 1971 og har siden gennemført fuldtids årskursus fra Danmarks Lærerhøjskole og deltids årskursus i naturfag og specialpædagogik fra Danmarks Lærerhøjskole. Har desuden læst Børne- og ungdomskultur under åben uddannelse SDU. Hanne Martha Berg har arbejdet som pædagog, børnehaveklasseleder og daginstitutionsleder. Siden 1998 har hun undervist på den pædagogiske grunduddannelse, nu pædagogisk assistentuddannelse på Social- og Sundhedsskolen Fyn.

Jakob Freud-Magnus

Født 1956. Uddannet cand.mag. i musik og i film- og medievidenskab ved hhv. Aarhus og Københavns Universitet. Fra 1990-1993 var han ansat på Andebølle Ungdomshøjskole, hvorhan bl.a. underviste i musik og i medie, samt var med i forskellige projekter omkring de unge. Jakob Freud-Magnus blev ansat på Socialog Sundhedsskolen i Odense i 1997, hvor han var med til at starte den pædagogiske grunduddannelse, og hvor han underviste i Kultur- og aktivitetsfag samt It og kommunikation. Fra 2007 til 2010 virkede han i sit eget firma, GoodThinking, hvor han som konsulent og udvikler arbejdede med bl.a. pædagogisk udvikling. Han er nu tilbage på SosuFyn, hvor han underviser i Kultur- og aktivitetsfag og i Bevægelse og idræt på den pædagogiske assistentuddannelse. Jakob Freud-Magnus har desuden skrevet bogen Stereogrammer – Lav dine egne 3D-illusioner og har igennem årene virket som komponist, hvor han bl.a. har biddraget tiludgivelser af sangbøger fra hhv. Wilhelm Hansen Edition, Dansk Sang og Friskolernes Sangbog.

Yvonne Madsen (fagredaktør)

Født 1958. Uddannet pædagog og psykoterapeut og har en diplomuddannelse i pædagogik fra Danmarks
Pædagogiske Universitet. Har arbejdet i dagplejen, børnehave, skovbørnehave, integrerede institutioner, SFO og på døgninstitutioner. Desuden har hun i næsten 10 år arbejdet på Social- og Sundhedsskolen i Næstved, hvor hun (bl.a.) var ansvarlig for at starte den pædagogiske grunduddannelse i 1997. Nu arbejder hun som familiebehandler i Næstved Kommune.

 

Bagsidetekst
Kultur og aktivitet – pædagogisk assistent er én af i alt 8 bøger med tilhørende hjemmeside i Munksgaard Danmarks PAU serie – Paletten. Bogen opfylder kravene til Kultur og aktivitet på PAU, og sammen med bogen får man adgang til et omfattende interaktivt net-materiale, udviklet efter Dunn og Dunns teorier om læringsstile. Kultur og aktivitet – pædagogisk assistent indeholder dels en teoretisk afklaring af relevante begreber og dels en masse ideer til at arbejde praktisk aktiverende ud fra de forskellige temaer. Bogen rummer begreberne kultur, aktivitet, kreativitet, fantasi, æstetik, natur, økologi, sanser, leg og medier. Endelig behandles læreplaner og børnemiljøvurderinger ud fra en aktivitetsmæssig vinkel. Via internettet og en e-nøgle i bogen får man adgang til bogens hjemmeside. Den består af interaktive opgaver og test, et bibliotek, bogen som lydfil og et rum til læring i praktikken. Bog og hjemmeside giver tilsammen mange muligheder for at arbejde differentieret med faget og knytter teori og praksis sammen. Paletten er udviklet med stort fokus på god pædagogik og brugervenlighed.
Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.