• Print

Pædagogik - Pædagogisk assistent

Lars Aagerup, Trine Reinholdt Gath, Jesper Larsen, Yvonne Madsen
Redaktører: Yvonne Madsen
Forfattere: ,,,

ISBN: 9788762809024 (Bog)
ISBN: 9788762814547 (i-bog)
Udgivelsesår: 2010
Udgave: 1
Sider: 192
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Pædagogik – pædagogisk assistent er én af i alt 8 bøger i Munksgaards serie Paletten.

Bogen opfylder kravene til Pædagogik på PAU, og sammen med bogen får man adgang til et omfattende interaktivt net-materiale, udviklet efter Dunn og Dunns teorier om læringsstile.

Hvad indeholder bogen?

Pædagogik – pædagogisk assistent giver en beskrivelse af den pædagogiske assistents arbejdsområder og behandler desuden emner som læring, socialisering, relationer, anerkendelse, observationer og udviklingsarbejde. Desuden beskrives pædagogiske handleplaner og børnemiljøvurderinger.

I-bogen

Klik her for at logge ind og aktivere e-nøglen

Med bogen følger en i-bog, som er en digital udgave af bogen, suppleret med bl.a. notesbog, lydfiler, opgaver og meget mere. For at få adgang til i-bogen, skal du være oprettet som bruger og aktivere den e-nøgle, der er trykt forrest i bogen.

E-nøglen kan kun aktiveres én gang. Når en bruger har aktiveret en e-nøgle, kan den ikke bruges igen.

 

Bagsidetekst
Pædagogik – pædagogisk assistent er én af i alt 8 bøger med tilhørende hjemmeside i Munksgaard Danmarks PAU serie – Paletten. Bogen opfylder kravene til Pædagogik på PAU, og sammen med bogen får man adgang til et omfattende interaktivt net-materiale, udviklet efter Dunn og Dunns teorier om læringsstile. Pædagogik – pædagogisk assistent giver en beskrivelse af den pædagogiske assistents arbejdsområder og behandler desuden emner som læring, socialisering, relationer, anerkendelse, observationer og udviklingsarbejde. Desuden beskrives pædagogiske handleplaner og børnemiljøvurderinger. Via internettet og en e-nøgle i bogen får man adgang til bogens hjemmeside. Den består af interaktive opgaver og test, et bibliotek, bogen som lydfil og et rum til læring i praktikken. Bog og hjemmeside giver tilsammen mange muligheder for at arbejde differentieret med faget og knytter teori og praksis sammen. Paletten er udviklet med stort fokus på god pædagogik og brugervenlighed.
Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.