• Print

Praktikbogen

Find Greve (red.)
Redaktører: Find Greve
Forfattere: ,,,

ISBN: 9788762816718 (Bog)
ISBN: 9788762817968 (i-bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 184
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Praktikbogen er skrevet til elever i praktik på den pædagogiske assistentuddannelse.

Bogen er delt op i tre hovedområder: før praktikken, under praktikken og efter praktikken.

I bogen beskrives fx den pædagogiske arbejdsplads, sammenhæng mellem teori og praksis og hvordan man kan forberede sig til praktikken.

Desuden er der forslag til, hvordan praktikmålene kan tolkes og hvordan elev og praktikvejleder kan samarbejde om målene.

Endelig er der forslag til, hvordan eleven kan anvende erfaringerne fra praktikken i de videre teoriforløb eller som uddannet.

 

Bagsidetekst

Praktikbogen er skrevet til dig, der er i praktik på den pædagogiske assistentuddannelse. Bogen giver dig konkrete redskaber og metoder til at få så meget ud af dine praktikperioder som muligt.

Bogen er delt op i tre hovedområder:

Før praktikken: Her kan du læse om den pædagogiske arbejdsplads, og hvilke regler der gælder for din praktik. Du kan også få hjælp til at forstå målene for praktikken, og hvordan du kan arbejde med dem.

Under praktikken: Her får du konkrete redskaber til samarbejdet med din praktikvejleder og til at øge udbyttet af dine praktikperioder.

Efter praktikken: Her får du redskaber til at evaluere din praktikperiode og til at anvende dine erfaringer fra praktikken i dit videre forløb.

I bogen er der dels forklarende tekster og dels en række opgaver, som du kan arbejde med, både som forberedelse til praktikken og når du er i praktik.

    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.