• Print

Praktikvejlederbogen

Cecilie Bogh og Maria Månsson
Redaktører:
Forfattere: ,

ISBN: 9788762812291 (Bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 1
Sider: 199
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Det er en betydningsfuld opgave at være praktikvejleder.

Bogens indhold

I denne bog får praktikvejlederen både baggrundsviden og praktiske redskaber til at udfylde rollen som praktikvejleder i social- og sundhedsuddannelsen og den pædagogiske assistentuddannelse.

I bogen beskrives bl.a. fakta om uddannelserne, teori om læring og læringsrum, om at arbejde med mål, om relationen imellem elev og vejleder, om de vanskelige situationer og den gode praktik.

Det hele er formidlet i en form, der gør det direkte anvendeligt i det daglige arbejde.

Bagsidetekst
Det er en betydningsfuld opgave at være praktikvejleder. I denne bog får praktikvejlederen både baggrundsviden og praktiske redskaber til at udfylde rollen som praktikvejleder i social- og sundhedsuddannelsen og den pædagogiske assistentuddannelse. I Praktikvejledning beskrives bl.a. fakta om uddannelserne, teori om vejledning, læring og læringsrum, om at arbejde med mål, om relationen imellem elev og vejleder, om de vanskelige situationer og den gode praktik. Det hele er formidlet i en form, der gør det direkte anvendeligt i det daglige arbejde. Bogen indeholder desuden en værktøjskasse med redskaber til at udføre de opgaver, der følger med rollen som praktikvejleder.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.