• Print

Samfundsfag - Pædagogisk assistent (i-bog)

Britt Malkiel Nielsen, Jonna Larni Nøttrup, Anna C. Engers, Anne-Marie Nielsen (red.)
Redaktører: Anne-Marie Nielsen
Forfattere: ,,

ISBN: 9788762814554 (i-bog)
ISBN: 9788762809208 (Bog)
Udgivelsesår: 2011
Udgave: 1
Sider: 176
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra aktiveringsdatoen.

Samfundsfag – Pædagogisk assistent er én af i alt 8 bøger Munksgaards PAU serie – Paletten. Bogen opfylder kravene til samfundsfag på PAU, og sammen med bogen får man adgang til et omfattende interaktivt net-materiale, udviklet efter Dunn og Dunns teorier om læringsstile. 

Samfundsfag holder den pædagogiske assistents rolle og arbejdsområder i fokus, med en gennemgang af udvalgte emner om det danske samfund, bl.a. velfærdssamfundet, demokratiet, arbejdsmarkedet og sociale forhold.

Bagsidetekst
Samfundsfag – pædagogisk assistent har den pædagogiske assistents rolle og arbejdsområder i fokus, i forhold til vigtige udvalgte emner om det danske samfund som det offentlige system, demokratiet, den politiske struktur, forhold på arbejdsmarkedet, levevilkår, den pædagogiske assistents arbejdsområder og sociale forhold. Bogens sidste kapitel omhandler samfundsfaglig metode. Det udmønter sig i en letforståelig bog, der tilgodeser praksisvinklen, uden at fokus på det samfundsfaglige mistes. Via internettet og en e-nøgle i bogen får man adgang til bogens hjemmeside. Den består af interaktive opgaver og tests, et bibliotek, bogen som lydfil og et rum til læring i praktikken. Bog og hjemmeside giver tilsammen mange muligheder for at arbejde differentieret med faget, og knytter teori og praksis sammen.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.