• Print

Skab den gode relation

En værktøjskasse til omsorgsmedarbejdere

ISBN: 9788762814714 (Bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 1
Sider: 154
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Bogens indhold

Skab den gode relation giver læseren konkrete og brugbare redskaber til at skabe den gode relation, specielt til borgere med kognitive vanskeligheder.

Bogen sætter fokus på omsorgsmedarbejderens relationelle opgaver og kan både læses som en fagbog og anvendes som opslagsbog.

Men bogen beskriver også en metode til at tage udgangspunkt i den enkelte borger og vælge de bedste redskaber til at fremme den gode relation.

Målgruppe

Bogen henvender sig til omsorgsmedhjælpere i alle sektorer.

Relationsspillet

I den i-bog, der følger med bogen, kan du downloade spillekort og spilleregler til Relationsspillet på side 75.

Kursus: Skab den gode relation til borgere med demens

Seminarer.dk afholder kursus med Rikke Jensen 29. og 30. oktober 2015.

Læs mere om kurset

Skab den gode relation har sin egen side på Facebook, hvor alle kan være med til at skabe værktøjskassen til den gode relation.

Gå til Facebook-siden

Bagsidetekst
Skab den gode relation ? En værktøjskasse til omsorgsmedhjælpere Relationen er omsorgsmedarbejderens vigtigste redskab. Det kan være vanskeligt at skabe gode relationer, specielt i forhold til borgere med demens og borgere med andre kognitive vanskeligheder. Skab den gode relation giver læseren konkrete og brugbare redskaber til at skabe den gode relation. Målgruppen er omsorgsmedarbejdere på alle niveauer. Bogen kan anvendes både som fagbog og som opslagsbog. I bogens indledende del får læseren indsigt i det relationelle arbejde og relationen som værktøj. Desuden beskrives nogle relevante redskaber i forhold til samarbejdet med borgere med demens. Den næste del af bogen beskriver Relationsmetoden, som er en metode til at finde frem til de mest brugbare redskaber hos den enkelte borger. Metoden er velegnet til at anvende i en personalegruppe, i et undervisningsforløb eller bare på egen hånd. Materialet til metoden kan downloades fra den tilhørende i-bog. Den sidste del af bogen rummer en værktøjskasse med beskrivelse af konkrete redskaber, der kan bidrage til at skabe den gode relation.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.