• Print

Dokumentér og skriv

i SOSU

ISBN: 9788762812499 (Bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 1
Sider: 168
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Lær at dokumentere og at skrive andre faglige tekster.

Hvorfor skal jeg bruge en bog om dokumentation?

Dokumentation er blevet en stadig vigtigere del af pleje- og omsorgsopgaverne i de senere år. Men det kan være svært at dokumentere, for hvad skal med, og hvordan formulerer man sig, så det både er let at forstå og etisk korrekt?

Bogens indhold

Bogen har fokus på skriftlighed i forhold til dokumentation, livshistorier, referater, logbog, læringsmål, breve, sms’er, dispositioner, cases samt ansøgninger og cv.

Der er et kapitel for hver type faglig tekst, og alle kapitlerne har samme gennemgående struktur. Til hver teksttype er der både en skabelon og et eller flere eksempler på teksttypen.

Målgruppe

Dokumentér og skriv er skrevet til elever i sosu-uddannelserne, som gerne vil lære at dokumentere og skrive andre faglige tekster.

Uddannelsesbladet

11-09-2014 Lotte Max Bank

"'Dokumenter og skriv' fokuserer på skriftlighed og dokumentation. Bogens kapitler gennemgår systematisk forskellige typer af faglige tekster som logbog, breve og mødereferater, men også jobansøgninger og cv. Selv brugen af smartphones og betydningen af sms-sprog gennemgås i bogen.
Til hver teksttype er både en skabelon og flere eksempler. Sidst i hvert kapitel er der en række gode arbejdsopgaver samt et skema med ordforklaringer, hvor den studerende selv skal beskrive, hvad en række begreber og fagtermer betyder.
[...]Bogen indeholder lækker grafik, der gør de forskellige dele af bogen overskuelige: egentlig brødtekst, eksempler, skabeloner og arbejdsopagver.
[...]Med 'Dokumenter og skriv' i baghånden kan eleven komme godt i gang med at træne i at skrive og dokumentere sit professionelle virke."

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.