• Print

Læsning og skrivning - I pædagogiske diplomuddannelser

,,

ISBN: 9788762810587 (Bog)
Udgivelsesår: 2011
Udgave: 1
Sider: 100
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Læsning og skrivning i pædagogiske diplomuddannelser indgår i Munksgaard Danmarks serie "Erhvervsuddannelserne: didaktik - undervisning - læring"

Bogen indeholder teori, tips og ideer til at skrive i og om praksis samt om at læse faglige tekster, og den er skrevet til de undervisere, der er i gang med fx diplomuddannelsen i erhvervspædagogik.

Bogens indhold

Temaerne omfatter bl.a. faglig læsning, herunder læseformål og læsestrategier. Ligeledes bliver faglig skrivning gennemgået, herunder skriveformål, skrivegenrer, brug af portefolio samt skrivning af opgaver.

Bogens tekst er suppleret med øvelser, reflektionsspørgsmål og hjælperedskaber.

Målgruppe

Bogen henvender sig til nyansatte undervisere på erhvervsskolerne samt praktiske, pædagogiske vejledere.

Bagsidetekst
Læsning og skrivning i pædagogiske diplomuddannelser indgår i Munksgaard Danmarks serie ”Erhvervsuddannelserne: didaktik – undervisning – læring” og henvender sig til nyansatte undervisere på erhvervsskolerne samt praktiske pædagogiske vejledere. Bogen indeholder teori, tips og ideer til at skrive i og om praksis samt hjælp til at læse faglige tekster, og den er skrevet til de undervisere, der er i gang med fx diplomuddannelsen i erhvervspædagogik. Temaerne omfatter bl.a. faglig læsning, herunder læseformål og læsestrategier. Ligeledes bliver faglig skrivning gennemgået, herunder skriveformål, skrivegenrer, brug af portfolio samt skrivning af opgaver. Bogens tekst er suppleret med øvelser, refleksionsspørgsmål og hjælperedskaber.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.