• Print

Forfatter

Forlaget har et tæt samarbejde med de faglige miljøer på alle sundhedsuddannelserne gennem vores konsulenter, undervisere, studerende, forskere, fagredaktører og forfattere. Kun ved at være kendte og anerkendte i de faglige miljøer, kan vi tiltrække de bedste lærebogsforfattere.

De fleste af forlagets udgivelser tager udgangspunkt i studieordninger samt i fag- og pensumbeskrivelser. Mange gange er det forlagets redaktører, som aktivt opsøger dygtige fagpersoner og foreslår nye danske fag- og lærebøger eller oversættelser, men ofte opsøger de samme fagfolk forlaget med forslag og ideer til spændende udgivelser.

Har du en idé til en bog?

Kontakt os, hvis du har en idé til et bogprojekt eller gerne vil give fagkritik på de ideer og konkrete projekter, vi arbejder med. Du kan finde kontaktoplysninger og redaktørernes fagområder her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få automatisk besked, når der udkommer nye materialer inden for dit fagområde.

Tilmeld dig her

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.