• Print

Basal kvalitetsudvikling (i-bog)

ISBN: 9788762818149 (i-bog)
ISBN: 9788762815209 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 234
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Hvordan sikrer man patienterne den bedst mulige behandling og pleje? Og hvordan sikres det, at kvalitetsmåling er et meningsfuldt grundlag for faglig udvikling og ledelsesinformation, så meningsløse målinger og unødigt bureaukrati undgås? I et letlæst sprog beskriver bogen grundlaget for evidensbaseret behandling, hvordan kvaliteten af sundhedsvæsenets ydelser gradvist kan forbedres, hvordan borgerne og brugerne af sundhedsvæsenet kan inddrages, og hvorfor kvalitet er det vigtigste tema i sundhedsvæsenet. Bogen giver et godt fundament for videre arbejde og tegner perspektiverne for kvalitetsudvikling i fremtidens sundhedsvæsen.

Bagsidetekst

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Hvordan sikrer man patienterne den bedst mulige behandling og pleje? Og hvordan sikres det, at kvalitetsmåling er et meningsfuldt grundlag for faglig udvikling og ledelsesinformation, så meningsløse målinger og unødigt bureaukrati undgås? I et letlæst sprog beskriver bogen grundlaget for evidensbaseret behandling, hvordan kvaliteten af sundhedsvæsenets ydelser gradvist kan forbedres, hvordan borgerne og brugerne af sundhedsvæsenet kan inddrages, og hvorfor kvalitet er det vigtigste tema i sundhedsvæsenet. Bogen giver et godt fundament for videre arbejde og tegner perspektiverne for kvalitetsudvikling i fremtidens sundhedsvæsen.

    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.