• Print

Mikrobiologi - hånden på hjertet

Lena Astrid Nielsen og Claus Østergaard
Redaktører:
Forfattere: ,

ISBN: 9788762813779 (Bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 2
Sider: 336
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Mikrobiologi – hånden på hjertet er en grundbog i mikrobiologi. Denne 2. udgave suppleres af en i-bog, en digital udgave af bogen som ud over bogens tekst og illustrationer bl.a. indeholder opgaver, animationer, quizzer, notesbog og meget andet ekstra materiale.

Bogens opbygning


Bogen gennemgår

  • de vigtigste hovedgrupper af mikroorganismer; bakterier, virus, svampe og parasitter samt deres grundlæggende egenskaber
  • centrale emner som smittespredning og afbrydelse af smittekæden, kroppens forsvar samt diagnostik, behandling og forebyggelse af infektionssygdomme
  • de vigtigste infektionssygdomme i de forskellige organsystemer, specielt relevante for vores breddegrader, samt vigtige og meget aktuelle emner som bakterieresistens og hospitalsinfektioner

Bogen præsenterer stoffet overskueligt og er rigt illustreret med farverige figurer og fotos, der underbygger teksten. Layoutet er levende og pædagogisk opbygget, så læseren får mulighed for at få uddybet stoffet med ekstra faktuelle, kliniske og opsummerende informationer undervejs.

Målgruppe

Mikrobiologi – hånden på hjertet er en lærebog til sygeplejerskestuderende i faget mikrobiologi og kan bruges gennem hele uddannelsen både i teori og i klinik. Andre studerende indenfor det sundhedsfaglige område fx jordmoder- eller radiografstuderende kan også have glæde af bogen. Bogen kan endvidere anvendes af færdiguddannet sundhedspersonale, som opslagsbog, og som mulighed for at få opdateret deres viden på området.

Cases

Til bøgerne i Hånden på hjertet-serien 
knytter sig et site med cases:
hånden-på-hjertet.munksgaard.dk

Se flere cases på cases.munksgaard.dk 

I-bogen

Klik her for at logge ind og aktivere e-nøglen

Med bogen følger en i-bog, som er en digital udgave af bogen, suppleret med bl.a. notesbog, lydfiler, opgaver og meget mere. For at få adgang til i-bogen, skal du være oprettet som bruger og aktivere den e-nøgle, der er trykt forrest i bogen.

E-nøglen kan kun aktiveres én gang. Når en bruger har aktiveret en e-nøgle, kan den ikke bruges igen.

Sådan bruger du i-bogen

 

Bagsidetekst
Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.