• Print

Questio - fagligt quizspil

,

ISBN: 9788762816503 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 0
Bestilling for BogPlus-kunder

Questio er et brætspil, hvor 2-4 deltagere på skift svarer på faglige quizspørgsmål. Undervejs kan man trække chancekort, som kan ændre spillets gang. Ideen er at understøtte en sjovere og mere dynamisk indlæring.

Questio består af:

  • 1 spilleplade
  • 4 spillebrikker
  • 24 kategoribrikker i 8 forskellige farver
  • 40 chancekort

Spørgsmålskort købes særskilt til specifikke fagområder og uddannelsesniveauer. Det kan fx være inden for farmakologi og sygdomslære, med spørgsmål som er skræddersyet i forhold til pensum på bestemte uddannelser.

Beregnet spilletid: 30-45 min.

Uddannelsesnyt

27-03-2018 

 

Marianne Eilsø Munksgaard

 

"Questio er inspireret af et gammeldags brætspil, som netop i disse år, på trods af digitalisering, synes at være en samskabende social aktivitet i mange sammenhænge – og særligt har brætspillet fået en renæssance inden for pædagogik. Netop det fælles og det sociale er også styrken i et spil som Questio - dets strategiske og konkurrenceprægede element fastholder spillernes engagement igennem hele spillet...

Idéen med spillet er at skabe en social, sjov, engagerende og dynamisk læring af fagligt stof, som ellers kræver høj selvdisciplin fra de studerendes side. Ved at have en legende tilgang fastholdes den studerendes koncentration, og der læres noget, også når andre svarer. Spørgsmålene har et tilpas fagligt niveau for en sygeplejestuderende, men det kræver, at den studerende har tilegnet sig en grundviden om fagområdet. Spillet er således ideelt til relevans- og hukommelsestræning."

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.