• Print

Magasin til medicinere

Medicinstudiet er lig med udenadslære af en nærmest uendelig række af navne for kropsdele, sygdomme og medicinske begreber. Men medicin er i høj grad også et håndværk, og derfor er der brug for mange forskellige typer af læremidler.

Nye digitale værktøjer giver helt nye muligheder for at lære at udføre procedurer og foretage undersøgelser. I dette magasin kan du både læse om de klassiske lærebøger og om apps, i-bøger og videosites, der giver mulighed for indlæring på helt nye måder. Du kan også læse artikler om fremtiden på medicinstudiet, om nyuddannede lægers karrierevalg og om nogle af forfatterne bag de helt tunge lærebøger.

Forfatterportræt: Carsten Reidies Bjarkam

Artikel: Den digitale fremtid er nu

Karrierevalg: KBU i Grønland

Artikel: Kort er ikke altid kun godt

Forfatterportræt: Jørgen Tranum-Jensen

Survival Guide til nye medicinere

Karrierevalg: Forskningsår

Karrierevalg: Ph.d.

Vil du have et eller flere trykte magasiner tilsendt? Så skriv til forlaget@munksgaard.dk. Husk at skrive, hvor mange magasiner, du vil have, og hvilken adresse, de skal sendes til.

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.