• Print

Underviser

Hvis du er underviser på en uddannelse inden for et af vores fagområder, kan du holde dig opdateret om nye udgivelser ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi vil meget gerne høre din mening om de bøger, hjemmesider og andet materiale, du benytter i undervisningen. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til, hvordan vi kan gøre undervisningsmaterialet endnu bedre.

Vurderingseksemplarer

Ønsker du som underviser at gennemlæse en bog for at afgøre, om den kan bruges i undervisningen, kan du rekvirere et elektronisk vurderingseksemplar. Det sker ved at klikke på linket under den enkelte bog på hjemmesiden og udfylde den elektroniske formular med oplysninger om bl.a. uddannelsessted, fag m.m.

Supplerende materiale

For en del af vores udgivelser stiller vi supplerende materiale til rådighed i form af illustrationer til download, opgaver, videoklip og andet, som kan bruges i undervisningen. I de fleste tilfælde kan du finde det supplerende materiale her på siden under de enkelte titler eller få adgang til de det via e-nøgler i de trykte bøger.Video: Sådan bruger du i-bogen

Video: Sådan bruger du i-bogen

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få automatisk besked når der udkommer nye materialer inden for dit fagområde.

Tilmeld dig her

Se vores kataloger

I online-katalogerne kan du læse om nye og kommende titler inden for hvert fagområde og få et overblik over hele vores udgivelsesprogram til hvert område:

Ergoterapi og fysioterapi

Ernæring og sundhed

Pau

Sosu

Sygepleje

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.