• Print
En ny bekendtgørelse for sygeplejerskeuddannelsen er trådt i kraft i 2016. En ny profil for fremtidens sygeplejersker hænger tæt sammen med valg af lærebøger og undervisningsmaterialer på uddannelsen.

Undervisningsmaterialer til fremtidens sygeplejerskeuddannelse

På sygeplejerskeuddannelsen er der kommet øget fokus på tværfaglighed, patientinddragelse, velfærdsteknologi, kvalitetssikring, primær sektor og det tværsektorielle samarbejde med borgere og patienter.

De generiske kompetencer inden for natur- og sundhedsvidenskab er også centrale – især farmakologi og medicinregning som et vigtigt indsatsområde.

Lærebøger, som er klar til digital læring og didaktik

Munksgaard kan tilbyde populære og anmelderroste lærebøger og undervisningsmaterialer, der er relevante for alle, der arbejder med uddannelsen. Det gælder ikke kun fagligt og indholdsmæssigt, men i høj grad også didaktisk og digitalt, hvor forlaget er frontløber i Danmark.

Vores bøger er gennemarbejdede rent didaktisk og pædagogisk, hvilket understøtter de studerendes læring og undervisningens kvalitet. Men fremtidens sygeplejerskeuddannelse og sundhedsvæsen får også en mere markant digital profil.

Her tilbyder vi redskaber, som matcher en fælles udfordring om Blended Learning og digitaliseringen af undervisning og klinisk praksis.

Digital inspiration til Blended Learning, quizzer, opgaver m.v.

Nedenfor kan du se en række bud på relevante lærebøger og tilhørende digitalt materiale. Og du kan selvfølgelig altid kontakte forlaget, hvis du vil høre mere om vores lærebøger, supplerende websites, apps og i-bøger.

Det digitale materiale omfatter bl.a. mange forskellige cases, studieopgaver, quizspørgsmål og videoer med patienter, pårørende og professionelle.

EmployeePicture

Redaktør
Sygepleje
Martin Toft
Tlf. 33 75 59 84
E-mail: Martin Toft

Læs mere om den nye uddannelse

Fremtiden har krævet en revision
Interviews med nogle af de centrale aktører bag revisionen af sygeplejerskeuddannelsen.

Du skal læse for at tænke
Gode lærebøger skal sætte de studerende i stand til forholde sig til både teori og praksis.

Du kan ikke sanse digitalt
It-kompetencer bliver afgørende for fremtidens sygeplejersker. Men hvor i uddannelsen giver det mening at bruge digitale værktøjer?

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.