• Print

Den pædagogiske assistentuddannelse

Paletten, Munksgaard serie af undervisningsmaterialer til den pædagogiske assistentuddannelse, dækker alle fag i uddannelsen. Serien består af bøger til alle otte fag, en praktikbog og en samlet hjemmeside med interaktive opgaver, som er tilpasset forskellige læringsstile efter Dunn og Dunns teorier om læring. Hjemmesiden indeholder også et bibliotek, et rum til læring i praktikken og et lærerværelse med ekstra materiale. Desuden indeholder hjemmesiden lydfiler til alle bøgerne, så eleverne kan få dem læst højt. Kombinationen af bog og hjemmeside giver mulighed for at arbejde differentieret med fagene og at koble teori og praksis sammen.

Derudover har vi en række supplerende bøger til eleverne og bøger til inspiration for lærere på uddannelsen

Vi er altid interesserede i at høre fra både undervisere og elever, så hvis du har kommentarer eller forslag til bøger, er du velkommen til at kontakte os.

EmployeePicture

Redaktør
SOSU, PAU og erhvervsuddannelser
Lissi Hansen
Tlf. 33 75 59 58
E-mail: Lissi Hansen

Bøger til den pædagogiske assistentuddannelse

Se alle vores udgivelser til PAU her
Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.