• Print

Sygepleje

Hos Munksgaard har vi stolte traditioner for udvikling og udgivelse af sundhedsfaglige lærebøger, ikke mindst inden for det sygeplejefaglige område. Vi kan tilbyde grundbøger til alle fag på professionsbacheloruddannelsen i sygepleje, og alle titler er direkte målrettet de studerende. Men vi tilbyder også en lang række titler til kandidatniveau og mere specialiserede felter inden for faget, som især har interesse hos undervisere, praktikere, specialister og forskere.

Vi prioriterer fagets egne behov, og alle bøger er udviklet i tæt dialog med de faglige miljøer, både hvad angår gældende studieordning, nyeste forskning og aktuelle tendenser i sundhedsvæsenet.

 

Er du sygeplejestuderende? Så følg med på vores Facebookside Sygepleje på tværs. Her får du nyheder om løst og fast inden for faget, quizzer, konkurrencer og meget mere.

Klik her for at synes godt om Sygepleje på tværs på Facebook

Kliniske færdigheder i sygepleje er et digitalt opslagsværk, som er under udvikling og forventes klar til brug i løbet af 2015. Læs mere her

EmployeePicture

Redaktør
Sygepleje
Martin Toft
Tlf. 33 75 59 84
E-mail: Martin Toft

Bøger til sygeplejersker

Se alle vores sygeplejeudgivelser her
Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.